Vuoden parhaat ALEpäivät – Laita nämä kalenteriin

Tässä kattava listaus koko vuoden parhaista alennusmyynneistä – näihin kannattaa tarttua, sillä parhaimmillaan tarjoukset ovat jopa -70%.

Tammikuun alennusmyynnit

Joulun jälkeisen alennusmyynnit jatkuvat vielä tammikuulle, ja tällöin onkin loistava tilaisuus shoppailla upeilla alennuksilla. Alennukset paranevat loppua kohden, mutta toisaalta paras saalis on heti alepäivien alkupuolella. Haluatko siis löytää mahdollisimman halvalla mitä vain, vain haluatko parhaat tuotteet pienemmillä alennuksilla?

Tammikuun alennusmyynneissä löydät vaatteita, elektroniikkaa ja urheiluvälineitä ja huonekaluja edullisesti. Kaupat haluavat päästä kiireellä eroon vanhasta mallistosta ja sen vuoksi hinnat saattavat romahtaa hyvinkin alhaisiksi. Etenkin huonekalujen hinnat tipahtavat, sillä tammikuussa ihmiset eivät ole valmiita tekemään kalliita isoja hankintoja, kun ennen joulua on vietetty kunnon kulutusjuhlaa.

Maaliskuussa Sokoksen 3+1 Päivää

Maaliskuussa voit kokea vilskettä Sokoksella ja Emotioneissa, kun 3+1 Päivää rantautuu asiakkaiden iloksi. Päivät pitävät sisällään hulluja tarjouksia, päivittäisiä tarjouksia, tarjouksia tunneittain ja vaikka mitä. Sokoksen kauneusosastolla kuhisee, paikalla on tuote-esittelijöitä, meikkitaiteilijoita, julkkisvieraita ja tietenkin järjetön määrä alelaareja ihorasvoista suihkusaippuoihin ja tuoksuista meikkeihin. Päiviä vietetään myös lokakuussa.

Huhtikuussa Hullut Päivät

Huhtikuussa alerynnäkkö sijoittuu Stockmannin oville, kun Hullut Päivät alkavat. Keltamustia ostoskasseja vilkkuu katukuvassa, joten tarjouspäivät eivät voi mennä keneltäkään ohi, vaikka aleryysis ei olisikaan oma juttu.

Hullut Päivät -tarjouksia voi selata etukäteen nettisivuilta tai mainosvihkosesta ja tehdä sitten sotasuunnitelma parhaiden etujen saamiseksi. Monet ovat löytäneet edullisia lentoja Hulluilta Päiviltä, joten lomamatkaa suunnittelevan kannattaa vilkaista nämä tarjoukset.

Keväällä Pääsiäinen ja Ylioppilasjuhlat

Lopputalvesta ja keväällä vietetään useita juhlia, kuten Pääsiäinen ja ylioppilasjuhat ja muut valmistujaiset. Etenkin ylioppilasjuhlien aikaan löydät mekkoja, hameita ja juhla-asuja edulliseen hintaan esimerkiksi Nellyltä, Boozt.comista tai Bubbleroomilta. Myös suosituimmat ylioppilaslahjat, kuten lautaset, lasit, viinilasit ja muut keittiötarvikkeet, jotka tuore ylioppilas voi viedä tulevaan uuteen kotiin, ovat alennuksessa.

Keväällä löydät myös talvivaatteita, takkeja, kenkiä ja urheiluvarusteita, kuten suksia, lautoja ja luistimia edullisemmin.

Lokakuu 3+1 Päivää ja Hullut Päivät

Sokoksen ja Emotionin 3+1 PÄIVÄÄ vietetään maaliskuun lisäksi myös lokakuussa. Samoin Hullut Päivät tekevät toisen ilmestymisen tässä kuussa. Harmaa lokakuu on siis alepäiville juhlakuukausi.

 

Marraskuussa Black Friday ja Cyber Monday – mutta mikä yllättää vuoden kovimpana sesonkipäivänä?

Viime vuosina Suomessa jo huomattavasti isommin jalan sijaa saanut Black Friday nousee komeasti näyttämölle marraskuussa. Yhdysvalloissa tämä yksi vuoden suurimmista aletapahtumista omaa jopa hieman hupaisia, tai toisten mielestä surullisia, piirteitä, kun uskomattomien alennuksen perässä ryntäävät ihmislaumat yrittävät puskea itsensä kaupan ovista sisään niiden avauduttua, ja luultavasti tätä ennen he ovat jonottaneet makuupussin kanssa kaupan edessä useamman tunnin. Ryntäys on suuri myös nettikaupoissa ja kauppojen sivut saattavat mennä jumiin samalla tapaa kuinn kivijalkakauppojen ovien suuaukot jumahtavat.

Black Friday on laajentenut itse asiassa jo reiluksi viikoksi, nykyään vietetään myös Black Weekiä, ja Cuber Mondayta. Black Friday aikaan löydät jopa 70% alennuksia vaatteista, urheilutuotteista, kodin sisutustavaroista, huonekaluista, kauneus- ja terveystuotteista, kodinkoneista ja elektroniikasta. Oikeastaan mistä vain mitä netistä tai kaupasta voit ostaa.

Black Friday ei ole kaikkien mieleen, ja samana päivänä perjantaina 29.11 vietetään myös “Älä osta mitään”-päivää.

Moni luulee, että Black Friday on vuoden suurin sesonkipäivä, mutta yksi juhla on mennyt tämän ohi. Kiinalaislähtöinen Singles Day eli Sinkkujen Päivä on kokonaismyynnin arvoltaan maailman suurin sesonkipäivä ja pyyhätlää siis Mustan Perjantain ohi. Sinkkujen päivänä 11.11 juhlistettiin alunperin sinkkuutta vastareaktiona ystävänpäivälle. Vuonna 2009 suuri kiinalainen verkkokauppayritys Alibaba alkoi markkinoida Singles’ Dayta ostospäivänä ja siitä lähtien Singles’ Day on ollut suosittu ostospäivä verkkokaupoissa.

Joulukuun veronpalautukset ja alemyyntien startti

Joululahjoja saatetaan ostaa jo kuukausia ennen joulua, mutta jos haluaa päästä edullisemmin, kannattaa ainakin osaksi lahjojen osto jättää vikoille päiville ennen jouluaattoa, sillä monissa verkkokaupoissa joulualet alkavat itseasiassa jo ennen jouluaattoa. Kenties haluat käyttää veronpalautusrahat alepäiville, niin rahoista jää vielä johonkin muuhun mukavaan.

YOUR COMMENT