Parhaat sisustuskaupat netissä

Täältä löydät SUomen suosituimmat sisustuskaupat netissä. Shoppaile huonekalut, matot, lamput, kodin tekstiilit ja sisutustuotteet makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen, olohuoneeseen ja keittiöön. Hyödynnä sisustuskauppoje alennuskoodit ja säästät parhaimmillaan jopa 70% ostoissasi.

Finnish Design Shop

Finnish Design Shop on vuonna 2004 perustettu suomalaista laadukasta designia ja innovatiivista pohjoismaista muotoilua myyvä verkkokauppa. Verkkokauppa on perustettu rakkaudesta suomalaiseen ja skandinaaviseen muotoiluun ja sillä on jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita.

Finnish Design Shopin valikoimassa on pohjoimaisen designin parhaimmisto, mukana ovat klassikot ja uusien muotoilijoiden tuotteet. Kaikkia tuotteita yhdistää:

 • korkea laatu
 • innovatiivinen design
 • alkuperäiset valmistajat

Verkkokaupasta löydät desigkalusteet ja sisustustuotteet, jotka kruunaavat kotisi sisustuksen. Sisusta koko kotisi desigkalusteilla tai mausta muuta sisustusta tyylikkäällä ja innovatiivisella muotoilulla.

FinnishDesign Shopista löydät myös mahtavia lahjaideoita. Vinkki! Verkkokaupassa voit luoda oman lahjalistan esimerkiksi hääjuhlaan tai muuhun merkkipäivään.

Jotex

Jotex verkkokauppa on erikoistunut kodinsisustukseen ja huonekaluihin. Tämä ruotsalainen verkkokauppa on Pohjoismaiden suurimpia sisustuksen nettikauppoja.

Jotex auttaa sinua sisutamaan kotisi antamalla sisustusideoita ja -vinkkejä keittiöön, makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen. Inspiroidu Jotexin uutuuksista ja omista merkeistä, joita on saatavilla vain Jotex verkkokaupasta.

Jotexille ympäristöystävällisyys, kestävä kehitys ja ekologiset valmistustavat ovat tärkeitä. Jotex antaa asiakkailleen mahdollisuuden hankkia laadukkaita ja kauniita kodintekstiilejä, jotka on valmistettu ympäristö kunnioittaen.

Room21

ROOM21 verkkokauppa on myy laadukkaat kalusteet, designhuonekalut, sisustusesineet ja designhuonekalut, jotka sopivat erinomaisesti suomalaiseen ja pohjoimaiseen kotiin.

Room21.fi on osa ruotsalaista Royal Design Group AB:tä, johon kuuluu myös RoyalDesign.fi. Verkkokauppojen lisäksi yrityksellä on myös kivijalkakauppoja Ruotsissa, jotka tarjoavat saman valikoiman kuin verkkokaupat.

ROOM21 tarjoaa lähes 200 tuotemerkkiä, jotka koostuvat designhuonekaluista, tunnetuista klassikoista ja monista uutuuksista. Verkkokaupan valikoimaan kuuluvat mm. Kartell, Alessi, Korbo, Hillerstorp, Moooi, Eva Solo, FatBoy, Design House Stockholm, Iittala, Grythyttan Stålmöbler ja Skagerak Denmark.

Verkkokaupasta löydät sisustustuotteet ja kalusteet:

 • keittiöön ja ruokailutilaan
 • makuuhuoneeseen
 • olohuoneeseen
 • lastenhuoneeseen
 • puutarhaan ja parvekkeelle

Sisustustavaroista löydät muun muassa:

 • makuuhuonetekstiilit
 • kattovalaisimet
 • säilytystarvikkeet lastenhuoneeseen

Muita Sisustuskauppoja:

 • Mis Design Shop
 • Ellos
 • Stockmann
 • Hobby Hall
 • Hemtex
 • Mattotukku
 • Zicos
 • Kärkkäinen
 • Asko
 • Ikea
 • Veke
 • Indiska

YOUR COMMENT